Koitere® Silver

Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu kevyempi pussijousitettu runkosänkymallisto on hieno mahdollisuus hankkia laadukas ja arvostettu Koitere-sarjan tuote.

Sänkyjen rungot ja patjat tehdään asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Materiaalit kuten päädyn, kankaat ja jalat asiakas voi valita laadukkaasta mallistosta. Voit tehdä sängystäsi sellaisen kuin haluat.

Koitere Silver-tuoteperheeseen kuuluvat runkosängyt, Continental-jenkkisängyt, moottorisängyt sekä joustinpatjat. Kaikki käytetyt materiaalit ovat allergiatestattuja ja turvallisia käyttää.

 

KOITERE SILVER-JOUSTINPATJA – huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu kevyempi pussijousitettu joustinpatjamallisto on hieno mahdollisuus hankkia laadukas ja arvostettu Koitere-sarjan tuote.

Koitere mallistosta löytyy useita erilaisia petauspatjavaihtoehtoja, joista asiakas voi valita itselleen mieluisimman.

Ainutlaatuisen asiakaslähtöisen tilausjärjestelmämme ansiosta asiakkaamme voi suunnitella kaikki yksityiskohdat lukuisista vaihtoehdoista. Valitsemalla jousiston, petauspatjan, verhoilukankaat, sängyn päädyn, jalkojen ja koristekehien mallin ja värin, asiakas saa täydellisen ja hänelle yksilöllisesti suunnitellun ja valmistetun KOITERE tuotteen.