KOITERE® DIAMOND

Koitere Diamond on Premium-luokan sänkymallisto, joka on valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista.

Joensuun Sänkytehdas Koitere Diamond Jenkkisänky 210cm

Vyöhykkeetön aktiivipussijousitus takaa nukkujalle erinomaisen tuen ja myötäilevyyden. Äärimmäisen hengittävät materiaalit tarjoavat tasalämpöiset yöunet, jolloin unenlaatu paranee merkittävästi ja jaksat paremmin arjen askareissa. Kokonaisuuden kruunaa Annalan upeat sisustuskankaat, joista voit valita mieleisesi verhoilumateriaalin sängyllesi.

Koitere Diamond Mallistossa on neljä erilaista yksilöllistä mallia. Koitere Diamond-Continental, Koitere Diamond Lite-Continental,
Koitere Diamond-Moottorisänky sekä Koitere Diamond-Runkosänky.

KOITERE DIAMOND-JOUSTINPATJASTA voit valita kolmesta jousituksesta juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Koitere Diamond – joustinpatja on erittäin laadukas ja hengittävä tuote sinulle joka arvostat hyvää unta ja ymmärrät, että hyvä uni on yksi ihmisen hyvinvoinnin peruspilareista.

KOITERE DIAMOND sarjan jousiston rakenne ja muunneltavuus antaa mahdollisuuden valita yksilölliset ominaisuudet jokaisen nukkujan omien toiveiden mukaan. Verhoilumateriaaliksi voit valita minkä tahansa Annala-kankaan tai halutessasi voit kertoa meille haluamasi verhoilumateriaalin, niin me valmistamme tuotteen toiveittesi mukaan.

Koitere mallistosta löytyy useita erilaisia petauspatjavaihtoehtoja, joista asiakas voi valita itselleen mieluisimman.

Ainutlaatuisen asiakaslähtöisen tilausjärjestelmämme ansiosta asiakkaamme voi suunnitella kaikki yksityiskohdat lukuisista vaihtoehdoista. Valitsemalla jousiston, petauspatjan, verhoilukankaat, sängyn päädyn, jalkojen ja koristekehien mallin ja värin, asiakas saa täydellisen ja hänelle yksilöllisesti suunnitellun ja valmistetun KOITERE tuotteen.