KOITERE® PLATINIUM

Maailmalla erittäin arvostettu PLATINIUM-mallisto tyydyttää vaativimmankin nukkujan tarpeet. Kolmikerroksisen jousiston kruunaa erittäin herkästi toimiva mini-pocket-pussijousisto. Tämä käsityötaidon mestarinäyte täyttää täydellisesti myös sisustukselliset vaatimukset.

Sänkyjen rungot ja patjat tehdään asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Materiaalit kuten päädyn, kankaat ja jalat asiakas voi valita laadukkaasta mallistosta. 

Joensuun sänkytehdas platinium headboard

PLATINIUM-SÄNGYNPÄÄTY. Saatavana korkeakiiltoisella lakalla, jollaisia näkee ainoastaan arvokkaimmissa flyygeleissä. Tuotteessa on kiinteät yöpöydät, led-valaistus liikekatkaisimella ja himmentimellä. Tuotetta on mahdollista räätälöidä omien toiveittesi mukaan. Muun muassa mattapintaisena ja useilla eri sävyillä.

Joensuun sänkytehdas platinium petauspatja

KOITERE PLATINIUM-PETAUSPATJA on täysin läpihengittävä tuote, joka erinomaisen hengittävyyden ansioista minimoi hikoilun. Tuotteessa on minipocket-pussijousitus, joka muotoutuu äärimmäisen tarkasti käyttäjän vartalon mukaan. Jousiston päällä oleva Cirrus-kuitukerros muokkautuu käyttäjän kehonmukaisesti ja tiivistyy yksilöllisesti henkilön painon vaikutuksesta.

Koitere mallistosta löytyy useita erilaisia petauspatjavaihtoehtoja, joista asiakas voi valita itselleen mieluisimman.

Ainutlaatuisen asiakaslähtöisen tilausjärjestelmämme ansiosta asiakkaamme voi suunnitella kaikki yksityiskohdat lukuisista vaihtoehdoista. Valitsemalla jousiston, petauspatjan, verhoilukankaat, sängyn päädyn, jalkojen ja koristekehien mallin ja värin, asiakas saa täydellisen ja hänelle yksilöllisesti suunnitellun ja valmistetun KOITERE tuotteen.