Korkealaatuisimmat materiaalit kootaan maailman parhaiksi sängyiksi käsityönä. Kiirehtimättä.

Parhaista aineksista, tinkimättömällä asenteelle

Maailman parhaat sängyt valmistetaan korkealaatuisimmista materiaaleista käsityönä Suomen Pohjois-Karjalassa, puhtaan luonnon rauhasta ja Koitere järven jylhästä kauneudesta ammentaen.

Kansainvälisesti tunnustettu Pauli Jämsén Designer Beds -sänkymallisto syntyy tinkimättömän käsityötaidon tuloksena. Sänkysuunnittelija Pauli Jämsén hyväksyy tuotteisiinsa vain maailman parhaat materiaalit ja raaka-aineet.

Yksityiskohtia myöten täydelliseksi hiotut premium-luokan sängyt miellyttävät vaativintakin silmää. Virheettöminä pohjoiskarjalaisen käsityön mestarinäytteinä Jämsénin sängyt täyttävät mitkä tahansa sisustukselliset vaatimukset.

Sen lisäksi, että materiaalit ja työn jälki ovat alansa ehdotonta kärkeä, sängyt ovat räätälöitävissä nukkujan henkilökohtaisten ominaisuuksien ja mieltymysten mukaan. Pauli Jämsén Designer Beds -sänkymallisto valmistetaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin monipuolinen henkilökohtainen valmistuspalvelu on sänkyalalla täysin uutta ja ainutlaatuista.

Sängyn jousituksen täytyy tukea kehon ja selkärangan luonnollista asentoa nukkumisen aikana, että uni olisi mahdollisimman virkistävää ja hyvää. Pauli Jämsén valitsee kumppaniverkostoonsa kuuluvien lukuisten jousistovalmistajien tuotteista juuri ne, joiden ominaisuudet vastaavan kunkin nukkujan henkilökohtaisia ominaisuuksia ja vaatimuksia parhaiten.

Hyvän unen edellytyksiin kuuluvat myös markkinoiden hengittävimmät pehmustemateriaalit. Ne pitävät nukkujan ihon kuivana ja olon miellyttävänä. Kolmikymmenvuotisen kokemuksensa perusteella Pauli Jämsén tietää, kuka valmistaa juuri hänen mallistoonsa sopivimmat pehmustemateriaalit.

Nukkumisnautinto on täydellinen, kun sänky miellyttää kehon lisäksi myös silmää. Ylivertaisen sänkykokonaisuuden viimeistelevät lapualaisen Annalan kutomon kankaat, joiden valmistuksessa vuosisatainen käsityöläisperinne yhdistyy modernin teknologian hyödyntämiseen. Mieleisensä sänkykankaan voi valita sadoista eri vaihtoehdoista. Kuviointi on mahdollista teettää vaikkapa omasta valokuvasta. Joensuun Sänkytehtaan kouluttamat ammattilaiset tekevät sängyt käsityönä, jokaisen yksityiskohdan moitteettomuuden varmistaen. Sänkyjen vankka runko on maailman puhtaimmassa luonnossa kasvanutta aitoa suomalaista mäntyä ja koivua. Valmistamiseen käytetään juuri niin paljon aikaa, kuin virheetön viimeistelyprosessi vaatii.

Työntekijöiltä löytyy samaa intohimoa ja omistautumista maailman parhaiden unien tarjoamiseen, kuin mitä hänellä itsellään on. Vain täydellinen tuote on tarpeeksi hyvä Pauli Jämsén Designer Beds –sänkymallistoon.

joensuun sänkytehdas 25v runko- ja joustintakuu